דומיננטיות של שחור לבן בכל הבית

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות דומיננטיות של שחור לבן בכל הבית

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • תגובות
    דומיננטיות של שחור לבן בכל הבית

אנחנו משנים את כל סגנון הבית שלנו ואנחנו מאוד מתלבטים לגבי הסגנון של הרהיטים שנזמין והתאורה. אני אוהבת סגנון רטרו פחות קונבנציונאלי ומבחינתי שכל הבית יהיה מפוצץ בצבעוניות אבל לצערי בעלי אינו חולק את אהבתי לסגנון הצבעוני של פעם וחשוב לו שהסגנון יהיה רגוע ושקט. אז עם כל הקושי בלהתפשר כי בכל זאת זה משנה את כל חזות פנים הבית, חשבתי ללכת על סגנון שחור ולבן- כלומר שזה יהיה הקו המנחה של כל הבית. הכוונה שלי היא סגנון דומה לזה של עיצוב פנים של בית בראשון לציון שראיתי באינטרנט כאן כשחיפשתי כל מיני רעיונות. אהבתי את זה שזה באמת הסגנון הדומיננטי והמנחה בכל החדרים בבית. השאלה אם זה לא מוגזם מידי ואם זה לא הופך את חדר האמבטיה לאנמי מידי או שאני טועה וזה רחוק מזה?
    האם תוכלו בבקשה להעיף מבט בסגנון של העיצוב של הבית הזה כי זה סגנון שממש הצלחתי להתחבר אלי ולהגיד מה דעתכן? 

סגנון

ירדנה שלום,
    חיבור לסגנון של בית הוא עניין סובייקטיבי וכל אחד מאיתנו מתחבר לסגנון אחר או לשפה עיצובית של מעצב כזה או אחר.
    לך ולבעלך כנראה יש הבדלים בכיוונים וזה דבר נפוץ בקרב זוגות שמשפצים בתים, אין הרבה מה לעשות חוץ מלהתפשר ולהבין שהבית הוא חשוב אבל האנשים שמשתמשים בבית והיחסים בינהם יותר חשובים ולכן אני מציעה לקחת הכל בפרופורציות.
    סגנון של שחור ולבן יוצר מראה מאוד דרמטי וקונטרסטי בבית, אם שניכם מתחברים לזה התוצאה יכולה להיות נהדרת.
    בהצלחה,
    קרן

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך