התייעצות לגבי תוכנית דירה

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות התייעצות לגבי תוכנית דירה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • תגובות
    התייעצות לגבי תוכנית דירה

ערב טוב וחג שמח
    אשתי ואני רכשנו דירה מקבלן, הביניין טרם נבנה וזה הזמן שלנו לעשות שינויים בתכנון, החל מקירות ועד לפרטים הקטנים.
    יש שני דברים בעיתיים מבחינתנו בתכנון של הדירה:
    1.המטבח קטן יחסית וסגור, אנו רוצים לפתוח ולהגדיל אותו כמה שאפשר.
    חשבנו לבטל את מרפסת השירות ולהגדיל את המטבח על חשבונה, אבל אז אין לנו מקום למכונת כביסה ומייבש… אולי להעבירם למחסן? האם ישנו פיתרון אחר?
    2.ביחידת הורים אין חדר ארונות וגרוע מכך, הארון ממוקם מול המיטה וזה מפריע לנו.
    חשבנו "לגנוב" קצת מקום מהחדר שצמוד לחדר הורים בכדי לבנות חדר ארונות.
    האם זה האידיאלי לדעתכם? האם ישנופיתרון מוצלח יותר?

מצ"ב תוכניות הדירה:
    http://www.auraisrael.co.il/upload/pdf/pdf_8705813.pdf

לידיעה: אכלוס מיועד לעוד שנתיים, עד אז נהיה זוג+2 🙂

תודה מראש על העזרה!

יעוץ לתכנון הדירה

הי רוני

ישר לעיניין,
    לגבי המטבח אני לא רואה בעיה להכניס את המכונת כביסה והמייבש לתוך ארון הנראה כאילו הוא חלק אינטגראלי מעיצוב המטבח, לספח את מרפסת השרות הזו למטבח ובמקביל אף להוריד את הקיר (או חלקו) המפריד בין המטבח לאיזור הציבורי הסמוך. לגבי חדר השינה שלכם- על פניו לא ברור לי איך ניתן לייצר שם חדר ארונות מתפקד ואיכותי ע"ח חדר השינה הסמוך (אלא אם כן אתם מבטלים את החדר כחדר שינה ומשמישים אותו כחדר ארונות) או לחילופין מכריחים את הילד לישון בעמידה.. פתרון אחר ופרקטי יותר הוא הקטנת חדר ילדים ויצירת ארון גדול והמשכי על הקיר שדרכו נכנסים לתוך חדר רחצה ביחידת הורים. 

אך כל אלו הם רעיונות שיכולים להתפתח לכל מיני כוונים. אני ממליץ לך לבקש ייעוץ מקצועי ממעצב שיוכל להתיחס באופן פרטני לסיטואציה התכנונית ולתת לכם פתרונות מלאים ביחס לצרכים ולרצונות שלכם.  כשעושים השקעה כל כך גדולה בבית מומלץ לקחת איש מקצוע שיעזור לכם לקבל מרחב מגורים שישפר משמעותית את איכות חייכם בדירה. 

בהצלחה 
    זהר

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך