תכנון פנים

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • תגובות
    תכנון פנים

שלום רב

רכשנו דירה מקבלן והלוואי והיה לי תקציב למעצב פנים, פניתי למעצבת והיא דרשה רק עבור שינוי תוכנית 5000 שקל וזה לא אפשרי כרגע.
    רציתי לדעת אם משהו יכול לתת לי רעיונות שהבית יראה מרווח אך עדין פרקטי ויעיל.
    אני מוסיף קישור לפרוט הדירה , מס' 3.

אפשר לראות לדגומא שקיר הסלון הוא קיר המטבח בעצם.
    חשבתי לשבור אותו..להוסיף "אי" סביר במטבח שיתחום אותו ולהעביר את הסלון לכיוון האי שקיר הטלווזייה יהיה הקיר שכרגע הסלון נמצא בו..מה אתם חושבים?

אולי יש לכם רעיונות אחרים? או רעיונות נוספים לעוד חלקים שאתם רואים ואני לא?

תודה על כל עזרה שתתנו.

קישור למפרט : http://www.israup.net/images/5a639328e44c8679f22aeb5cb6fb46af.png

תכנון פנים

אודי שלום,
    תכנון פנים טוב מתייחס לצרכים של המשתמשים או האנשים שיגורו בבית הזה. כדי לעזור לך אנחנו צריכים להבין מה חסר לך בתכנון הקיים, מי הולך לגור בבית ואלו דרישות מיוחדות יש לך. 

אתה יכול להפוך את הסלון כמו שהצעת אבל האנשים שיושבים בסלון יהיו עם הגב לדלת הכניסה ולמטבח וזה חסרון לטעמי. 

אפשר לעשות בדירה הזו הרבה שינויים- המטבח יכול להיות בהמון צורות- למשל בצורת ח׳ או בשני משטחים מקבילים. אפשר לסדר את חדר השינה של ההורים באופן אחר וגם את שני חדרי הרחצה אבל הכל תלוי בצרכים שלך. 

בהצלחה
    קרן

תכנון פנים

אודי שלום,
    תכנון פנים טוב מתייחס לצרכים של המשתמשים או האנשים שיגורו בבית הזה. כדי לעזור לך אנחנו צריכים להבין מה חסר לך בתכנון הקיים, מי הולך לגור בבית ואלו דרישות מיוחדות יש לך. 

אתה יכול להפוך את הסלון כמו שהצעת אבל האנשים שיושבים בסלון יהיו עם הגב לדלת הכניסה ולמטבח וזה חסרון לטעמי. 

אפשר לעשות בדירה הזו הרבה שינויים- המטבח יכול להיות בהמון צורות- למשל בצורת ח׳ או בשני משטחים מקבילים. אפשר לסדר את חדר השינה של ההורים באופן אחר וגם את שני חדרי הרחצה אבל הכל תלוי בצרכים שלך. 

בהצלחה
    קרן

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך