אדריכל עיצוב פנים

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות אדריכל עיצוב פנים

• This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים by איילת.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • תגובות
    אדריכל עיצוב פנים

היי, אנו מחפשים אדריכל עיצוב פנים במחיר אטרקטיבי. עלתה המחשבה לשכור סטודנט בשנת לימודים מתקדמת או בוגר קורס אדריכלות ועיצוב פנים. מה דעתכם? כדאי יהיה להסתמך על תוכנית של סטודנט שטרם הוסמך או שאין כאן מנוס משכירת איש מקצוע? בתודה מראש! צבי ודליה

להפחית בעלויות המעצב

שלום צבי ודליה.
    כל מעצב היה פעם מעצב צעיר שיצא ממוסד הלימודים לעולם הגדול. רוב אותם מעצבים במידה והם בעלי חוש אחריות, מתחילים לעבוד כשכירים במשרד ושם הם צוברים את הידע והנסיון הנדרשים בכדי לספק ללקוח עתידי פוטנציאלי את הבטחון שהכסף שהוא משקיע בשיפוץ יניב לו תוצאות איכותיות. 
    בוגרי עיצוב פנים לומדים בחלק מהמקרים את המקצוע ב"התגלחות" על לקוחות שמוכנים לקחת את הסיכון ולשלם סכומים זעומים לעיצוב. לא כדאי לכם להיות מהסוג שמתגלחים עליו.
    אני מציע לכם למצוא מעצב בעל 3 שנות נסיון כעצמאי לפחות, בנוסף, ישנם גם כל מיני חבילות עיצוב שמציעים מעצבי פנים בעלויות סבירות מאד שיתכן שיתאימו לכם.

בהצלחה

זהר 

מעצבת פנים

היי צבי ודליה,
    שמי איילת ואני מעצבת פנים מאזור השרון, אשמח לעבודה משותפת במחירים הוגנים ושפויים. אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בנייד 054-5445845

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha