אישור אדריכל

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • תגובות
    אישור אדריכל

אני מעוניין לתכנן לבדי את הבית, האם אפשרי (ואם בכלל צריך) להציג בסוף חתימה של אדריכל כדי לקבל את האישורים הנדרשים עבור הרשויות?

חתימת אדריכל

אני לא יודעת מאיזו סיבה אתה רוצה לתכנן לבד את הבית, אבל אם זה מטעמי חסכון
    תקח בחשבון שזה לא רק לא יחסוך לך אלא יעלה לך בסופו של דבר ביוקר. בכל מקרה חייבים אדריכל שיהיה חתום. אם אתה מתכנן לבד, תצטרך למצוא לך אדריכל שיסכים לחתום על התכניות שלך ולקחת עליהם את האחריות.
    בהצלחה

אישור אדריכל

בחוק התכנון והבנייה יש מושג שנקרא "עורך הבקשה" ובו דן החוק מי הם מורשים להיתר שיכולים לערוך את הבקשה , נקבע שם שהיחידים המורשים לבקש בקשה להיתר בנייה הם אדריכל, מהנדס או הנדסאי, בלי אחת מהפונקציות הללו אין אפשרות ע"פ החוק להגיש בקשה וודאי לא לקבל היתר בנייה, זה בצד הפורמלי חוקי, אבל במהות דן, תרשה לי להפנות אותך לעצה של שותפתי לפורום, גם ובמיוחד אם אתה רוצה ל"חסוך" אתה צריך אדריכל. בהצלחה.

אישור אדריכל

היי, דן
    ללא ספק להרבה מאיתנו קיים דחף לעשות דברים לבד, במיוחד כשמדובר בבית חלומות. אם אתה חושב שיש לך רעיון אופטימלי לתכנון הבית שלך, אני מציעה לך לעשות תכנון ראשוני, אפילו ידני בכדי להראות אותו לאדריכל שיבצע את כל התכנון כשורה ויעבור יחד איתך את כל האישורים הנדרשים.
    נושא בנייה ושיפוצים מאוד רגיש ובכדי לחסוך כסף ואנרגיות מומלץ בחום לשלם לאנשי מקצוע ולעשות תכנון הכי מדוייק באפשר.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך